Бившият президент и експредседател на партия АБВ Георги Първанов се обяви

...
Бившият президент и експредседател на партия АБВ Георги Първанов се обяви
Коментари Харесай

Разнобой в АБВ заради Мангъров: Първанов обяви, че не го иска, защото вярва на Мутафчийски

Бившият президент и експредседател на партия АБВ Георги Първанов  се разгласи срещу номинацията на доцент Атанас Мангъров за претендент народен представител от основаната от него партия.

" Има номинация на доцент Атанас Мангъров за народен представител от АБВ, която аз не одобрявам ", споделя в изявление за 24 часа Първанов, който е основател на АБВ. В момента партията се управлява от Румен Петков.

" Аз утвърждавам дейностите на щаба, отпред с ген. Мутафчийски, изключително на фона на положението на тази борба в Европа и по света. Спорил съм задочно с доцент Мангъров, което допуска, че не одобрявам дейностите и държанието на доцент Мангъров, които внасят в допълнение комплициране у хората. В АБВ знаят моята позиция, само че те ще решат какво е положително за тях ", съобщи някогашният президент на Република България.

Самият доцент Атанас Мангъров ден след номинацията си за каннидат-депутат разяснява в типичния си жанр внезапния завой в своя живот. По думите му възможностите на АБВ да влезе в Народното събрание са дребни и в случай че е желал да влезе в Народното събрание, е щял да играе " на несъмнено " и да бъде претендент на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия или на Слави Трифонов.

", съобщи той.

Мангъров изясни, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота, тъй като сега вредите, които се нанасят, са доста огромни и не вижда различен метод, по който това може да спре. " Опитвам се, доколкото ми е допустимо по този метод да се опитам да трансформира нещата ".

" Аз съм лекар, само че в политиката има всевъзможни - инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е обвързван с политиката, няма по какъв начин да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв метод, изясни доцент Мангъров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР